Cîţu insistă asupra demiterii lui Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători. Decizia, în mâna ministrului Transporturilor

  • Florin Cîţu insistă asupra demiterii lui Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători.
  • Premierul nu crede că trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un director.
  • Cîţu spune că decizia este în mâna ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.
2293 afișări
Imaginea articolului Cîţu insistă asupra demiterii lui Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători. Decizia, în mâna ministrului Transporturilor

Întrebat de jurnalişti, sâmbătă, la Tulcea, de ce nu a fost schimbat directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, premierul Florin Cîţu a spus că decizia este în mâna ministrului Transporturilor, el fiind de părere că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un director.

„Eu rămân la ceea ce am spus acum două zile (joi - n.r.). Trebuie să fim foarte atenţi pentru că astfel de lucruri le decontăm toţi. Le decontează toată guvernarea, nu le decontează doar un anumit partid politic. Uneori trebuie să luăm astfel de decizii. Decizia este în continuare la ministrul Transporturilor. Decizia de a demite este a ministrului Transporturilor, dar eu cred că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un singur director”, a spus Cîţu.

Premierul Florin Cîţu i-a cerut joi ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, dar ministrul Transporturilor a considerat că după ce Vizante şi-a cerut scuze, cazul este închis.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a intervenit, joi dimineaţă, la un post TV. Întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren, acesta a spus că nu el trebuie întrebat despre acest lucru.

„De ce mă întrebaţi pe mine? Noi am pus la dispoziţia CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste linie. (...) Încercaţi, totuşi, să vorbiţi cu responsabilii, cei care se ocupă de circulaţie. (...) Cred că e impropriu să spuneţi că au stat abandonaţi (...), încercaţi să găsiţi transbordare pentru 1.000 de călători la 1 noaptea”, a spus Vizante.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici