Cîţu s-a mai relaxat în privinţa pandemiei. Evenimentele pe care premierul României vrea să le vadă în fiecare weekend

Este clar că ceea ce a fost mai greu a trecut, spune Florin Cîţu despre pandemie. Premierul vrea să vadă în fiecare weekend cât mai multe evenimente legate de vaccinare. Despre zilele de sărbătoare care vin, Cîţu afirmă că regulile sunt simple.

1972 afișări
Imaginea articolului Cîţu s-a mai relaxat în privinţa pandemiei. Evenimentele pe care premierul României vrea să le vadă în fiecare weekend

Cîţu s-a mai relaxat în privinţa pandemiei. Evenimentele pe care premierul României vrea să le vadă în fiecare weekend

Într-o videoconferinţă cu prefecţii, Cîţu a spus că România e pe o pantă descrescătoare a valului 3, dar în continuare trebuie să fim vigilenţi: „încă nu a trecut acest val 3, dar este clar că ceea ce a fost mai greu a trecut. Avem în faţă un weekend important în care sărbătorim Paştele, dar şi tradiţionalul 1 - 2 mai liber, în care oamenii merg în minivacanţă”.

Lucrurile sunt simple, spune premierului, regulile nu se schimbă şi este nevoie în continuare de mască, distanţare socială şi dezinfectant.

În ce priveşte campania de vaccinare, Cîţu le-a cerut prefecţilor implicare: „cred că este important să lucraţi împreună cu primarii, cu DSP-urile. Aş vrea să văd în fiecare weekend în municipii, în oraşe cât mai multe evenimente legate de vaccinare. Trebuie să accelerăm această campanie”.

Cîţu le-a spus prefecţilor că există dozele necesare de vaccin şi campania trebuie „împinsă” în toate zonele României.

„După ce trece acest weekend, trebuie să punem toate resursele pe care le avem în a avea o campanie de succes, pentru că nu este un moft, este singura soluţie pentru a reveni la normalitate şi trebuie să ne implicăm cu toţii. Contrar opiniilor pesimiste pe care le aud, eu sunt optimist”, a fost mesajul prim-ministrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
pandemie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici