Clădirile din Tg. Jiu afectate de cutremure, reparate cu bani de la Guvern

Guvernul alocă încă 19,9 milioane de lei pentru patru obiective care au suferit pagube în urma cutremurelor din judeţul Gorj din zilele de 13 şi 14 februarie, anunţă ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

111 afișări
Imaginea articolului Clădirile din Tg. Jiu afectate de cutremure, reparate cu bani de la Guvern

Clădirile din Tg. Jiu afectate de cutremure, reparate cu bani de la Guvern

„În ceea ce priveşte problematica riscului seismic, am continuat şi continuăm măsurile de sprijinire a autorităţilor publice locale din judeţul Gorj. (...) Azi (miercuri - n.r.) Guvernul a aprobat un nou sprijin care constă în 19,9 milioane de lei pentru patru obiective de investiţii care au suferit pagube în urma cutremurelor din judeţul Gorj din 13-14 februarie”, spune Cseke Attila.

El precizează că cele patru obiective de investiţii sunt pe raza municipiului Tg. Jiu, respectiv o grădiniţă, Palatul Copiilor, Primăria municipiului Tg. Jiu şi un obiectiv de refacere de la staţia de tratare a apei potabile.

„Practic, prin această măsură am închis toate formele de sprijin pentru toate şcolile evaluate la care s-au constatat pagube de experţi. Sunt fonduri necesare pentru toate clădirile de şcoli”, încheie ministrul Dezvoltării.

51 de milioane de lei vor fi alocaţi pentru 5 localităţi din judeţul Gorj, în aşa fel încât 16 obiective să fie reparate, în urma seismelor din acest judeţ, anunţa săptămâna trecută premierul Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici