Claudiu Manda pierde mandatul din Senat, iar locul său este luat de un consilier judeţean

Un consilier judeţean, Eugen Gioancă, îi va lua locul în Senat, lui Claudiu Manda, după ce acesta a fost ales europarlamentar. În cadrul şedinţei de sâmbătă a PSD Dolj a fost votată şi o rezoluţie pentru susţinerea rămânerii social-democraţilor la guvernare.

5388 afișări
Imaginea articolului Claudiu Manda pierde mandatul din Senat, iar locul său este luat de un consilier judeţean

Claudiu Manda pierde mandatul din Senat

Propunerea pentru înlocuirea la Senat a lui Claudiu Manda va fi trimisa de PSD Dolj săptămâna viitoare, apoi PSD Dolj va aştepta decizia de numire a lui Eugen Gioancă, în vârstă de 61 de ani.

Eugen Gioancă este consilier judeţean, inginer silvic şi şeful Ocolului Silvic Filiaşi, din judeţul Dolj.

Gioancă este născut la Vulpeni, judeţul Olt.

„Am anunţat că nu voi merge la Senat, în locul domnului Claudu Manda. Am decis să rămân la Consiliul Judeţean Dolj. Va merge la Senat următorul de pe lista de alegerile parlamentare, care este Eugen Gioancă, consilier judeţean din partea PSD şi membru în comitetul executiv PSD Dolj", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cosmin Vasile, secretar general al PSD Dolj şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

De asemenea, în cadrul şedinţei a fost votată o rezoluţie pentru a susţine rămânerea la guvernare a PSD şi a fost stabilită o delegaţie de 175 de persoane care să participe la Congres.

În ceea ce priveşte eventuale propuneri ale PSD Dolj pentru funcţii de conducere la nivel naţional Cosmin Vasile a spus că „nu şi-a exprimat nimeni în cadrul şedinţei extraordinare dorinţa de a participa pentru vreo funcţie. Biroul Permanent la PSD Dolj este împuternicit să ia o decizie pe loc, dacă se va impune acest lucru”, a mai spus secretarul general PSD Dolj.

Din delegaţia care va merge la Congresul PSD vor face parte primari, consilieri judeţeni şi parlamentari din Dolj.

Taguri:
psd,
claudiu manda,
senat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici