Clienţilor li se ia temperatura în supermaket-uri. Iată în ce condiţii mai poţi intra în magazin

  • În prima zi de stare de alertă, clienţilor li se ia temperatura la Kaufland Dristor
  • Oamenii sunt obligaţi să îşi acopere gura şi nasul cu mască sau orice alte mijloace de protecţie
  • Astăzi s-au deschis şi magazinele cu îmbrăcăminte cu ieşire la stradă şi cu o suprafaţă de cel mult 500 m pătraţi
5172 afișări

 

De astăzi s-a instaurat starea de aleră, iar la Kaufland Dristor oamenilor li se ia temperatura şi nu pot intra fără mască. Sunt obligatorii măştile sau alte mijloace de protecţie a gurii şi a nasului, iar dezinfectarea mâinilor este recomandată, arată un afiş de la un magazin de hrană pentru animale. 

Pe lângă spaţiile comerciale, românii mai sunt obligaţi să poarte mască şi în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă sau în alte spaţii închise.

Tot astăzi s-au redeschis şi centrele comerciale cu o suprafaţă mai mică de 15.000 de m pătraţi unde se află magazine de sub 500 m pătraţi fiecare ce au ieşire în exterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici