Clubul Bamboo din Mamaia va fi demolat. Vezi din ce motiv

Clubul Bamboo din Mamaia va fi demolat întrucât nu deţine autorizaţie de construcţie, proprietarii acestuia alegând să se supună legii şi să-şi demonteze singuri clubul, operaţiune pe care deja au început-o.

439 afișări
Imaginea articolului Clubul Bamboo din Mamaia va fi demolat. Vezi din ce motiv

Clubul Bamboo din Mamaia va fi demolat. Vezi din ce motiv (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit şefului Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa, Gigi Chiru, operaţiunea de demolare a clubului a început încă de la sfârşitul săptămânii trecute şi este făcută chiar de către proprietari, care nu au aşteptat intervenţia buldozerelor trimise de ITC, ca în cazul altor construcţii abuzive.

"Am primit încă de vineri o înştiinţare din parte proprietarilor clubului prin care suntem anunţaţi că vor demola clubul pe cheltuiala lor. Ei nu au încotro şi trebuie să demoleze, pentru că sunt în ilegalitate. Eu, în nume personal, aş fi preferat ca un astfel de club să fi funcţionat legal şi să aibă toate autorizaţiile necesare. Legea trebuie respectată şi de un astfel de brand la fel ca toată lumea. Mă bucur însă că au înţeles să respecte legea şi desfiinţarea construcţiei o fac pe cheltuiala proprietarilor", a declarat Gigi Chiru.

El a mai precizat că Bamboo nu este singurul club din staţiunea Mamaia aflat în situaţia de a fi demolat pentru că a fost ridicat fără să aibă toate autorizaţiile necesare.

"Inspectorii instituţiei vor merge mâine sau poimâine (miercuri sau joi - n.r.) în control prin staţiunea Mamaia, inclusiv la Bamboo, pentru a vedea dacă cei care au primit somaţii de demolare pentru construcţiile ilegale s-au conformat deciziilor. Este vorba despre mai multe beach-baruri şi de alte cluburi, cum ar fi Bellagio. În cazul în care deţinătorii acestora nu au acţionat în niciun fel, vor interveni buldozerele în locul lor", a mai afirmat şeful Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa.

Clubul Bamboo din Mamaia s-a deschis la data de 1 mai 2008 şi reprezenta un loc de distracţie foarte apreciat pe litoral, unde au concertat multe vedete din ţară şi străinătate. Clubul Bamboo se întindea pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi si avea o capacitate de 3.000 persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici