Cluj: Abonamente gratuite la Untold Festival pentru absolvenţii din ţară care iau 10 la bacalaureat

Absolvenţii de liceu din ţară care obţin media 10 la examenul de bacalaureat vor primi abonamente gratuite la Untold Festival, care se va desfăşura în perioada 30 iulie - 2 august, la Cluj-Napoca, şi la care vor susţine concerte Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, Wu-Tang Clan sau ATB.

280 afișări
Imaginea articolului Cluj: Abonamente gratuite la Untold Festival pentru absolvenţii din ţară care iau 10 la bacalaureat

Cluj: Abonamente gratuite la Untold Festival pentru absolvenţii din ţară care iau 10 la bacalaureat

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold Festival transmis, marţi, "performanţa trebuie încurajată şi motivată", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ţinând cont că foarte mulţi tineri îşi doresc să ajungă la Untold Festival, fiind cel mai aşteptat eveniment din România, şi că în perioada următoare absolvenţii de liceu dau o probă importantă a vieţii, ne-am propus să le oferim şi noi un motiv în plus pentru a învăţa. Considerăm că performanţa trebuie încurajată şi motivată, de aceea toţi absolvenţii de liceu din România care obţin 10 pe linie la bacalaureat vor primi un abonament gratuit la Untold, iar cei care promovează examenul au acces la reduceri substanţiale la festival", a arătat în comunicat Bogdan Buta, directorul general al festivalului.

El a subliniat că în cadrul Untold Festival vor susţine concerte o serie de artişti şi trupe din România şi din străinătate, printre care Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, ATB, Wu-Tang Clan, Tinie Tempah, John Newman, Gramatik, Gentleman, Patrice, Tom Odell, Wilkinson, Akua Naru, Alexandrina, Argatu, Bondax, Moonlight Breakfast, Mr Goju, Subcarpaţi, Şuie Paparude, Sasha, Sharam, Satoshi Tomiie, Alexandru Jijianu, Nu Zău, Parra for Cuva, Pedestrian, Virgil.

Untold Festival se va desfăsura în perioada 30 iulie - 2 august, la Cluj-Napoca, fiind proiectul major de divertisment al programului "Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici