Cluj: Amenzi pentru scuturatul păturilor pe geam sau uscarea rufelor la vedere

Clujenii care îşi vor scutura covoarele, păturile sau feţele de masă de pe balcoane sau ferestre, ori îşi vor expune rufele puse la uscat la vederea trecătorilor riscă amenzi între 200 şi 1000 de lei.

21 afișări
Imaginea articolului Cluj: Amenzi pentru scuturatul păturilor pe geam sau uscarea rufelor la vedere

Cluj: Amenzi pentru scuturatul păturilor pe geam sau uscarea la vedere a rufelor

Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat, marţi, modificarea şi completarea unei hotărâri din anul 1998, stabilind noi sancţiuni pentru persoanele care provoacă distrugeri sau deteriorări ale spaţiilor verzi şi ale dotărilor existente pe domeniul public şi privat al municipiului.

Astfel, scuturarea covoarelor şi a păturilor se sancţionează cu amendă de la 200 la 500 de lei, în timp de uscarea la vedere a rufelor, între 200 şi 1000 de lei.

Potrivit documentului, se mai amendează distrugerea sau deterioarea semnelor şi indicatoarelor de circulaţie precum şi a tăbliţelor de atenţionare amplasate de municipalitate, neprotejarea cu plasă a imobilelor la care se execută lucrări de construcţii, urcarea persoanelor pe statui sau depozitarea de reziduuri pe statui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici