Cluj: Bărbat de 70 de ani, salvat de la înec după ce a căzut în râul Someşul Mic

  • Un bărbat de 70 de ani care a căzut duminică în Someşul Mic, în Cluj-Napoca, a fost salvat de pompieri.
  • Acesta a fost luat de ape şi dus circa 500 de metri în aval.
134 afișări
Imaginea articolului Cluj: Bărbat de 70 de ani, salvat de la înec după ce a căzut în râul Someşul Mic

Potrivit ISU Cluj, pompierii au intervenit duminică seara pentru a scoate un bărbat căzut în apele râului Someşul Mic. La faţa locului au intervenit două autospeciale, o barcă, precum şi două echipaje SMURD şi SAJ.

În momentul sosirii salvatorilor la locul solicitării bărbatul fusese luat de ape şi purtat la o distanţă de circa 500 de metri în aval faţă de locul unde a fost văzut ultima oară.

Pompierii au reuşit să îl observe cu ajutorul localnicilor şi să-l scoată din apă. Bărbatul era în stare de inconştienţă şi fără semnale vitale.

Au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ, iar bărbatul în vârstă de aproximativ 70 de ani şi-a recăpătat semnale vitale.

Acesta a fost dus la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici