Video Cluj: Cadavrul unei femei, descoperit într-o pădure

Cadavrul unei femei a fost descoperit, marţi, într-o pădure din apropierea oraşului Huedin, judeţul Cluj, din primele cercetări poliţiştii stabilind că femeia a fost strangulată, principalul suspect fiind soţul acesteia care a dispărut.

64 afișări

Cadavrul femeii a fost descoperit, marţi, de rude care au anunţat poliţia.

Conform unor surse din poliţie, cei doi, Angela şi Constantin Nicula, ambii în vârstă de 39 de ani, se întorceau cu maşina din localitatea Poieni în Huedin, autoturismul fiind găsit abandonat în apropierea locului unde a fost descoperit cadavrul femeii.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că femeia a fost strangulată, principalul suspect fiind soţul acesteia.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul a dispărut, fiind căutat de poliţişti.

Cei doi au doi copii, iar conform surselor citate, motivul crimei ar fi gelozia.

Cadavrul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea autopsiei.

Poliţiştii vor relua căutările miercuri, fiind ajutaţi şi de jandarmi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici