Cluj: Două persoane au murit într-un accident pe DN1

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1, în judeţul Cluj, la ieşirea din Căpuşu Mare spre Huedin, după ce o maşină a ajuns pe contrasens şi a lovit o autoutilitară, informează Centrul Infotrafic.

52 afișări
Imaginea articolului Cluj: Două persoane au murit într-un accident pe DN1

Cluj: Două persoane au murit într-un accident pe DN1

Poliţiştii de la Centrul Infotrafic susţin că accidentul, care s-a petrecut puţin înainte de ora 18.00, a cauzat blocaje pe tronsonul respectiv de drum.

"Cauza probabilă a accidentului este depăşirea neregulamentară", mai spun poliţiştii de la Infotrafic.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, şoferul unui autoturism BMW din Oradea a intrat într-o depăşire neregulamentară şi a lovit un microbuz de transport persoane, cu numere de Ungaria, în care se aflau patru pasageri.

Conform surselor citate, în urma accidentului conducătorul autoturismului BMW şi un pasager din microbuz au murit, iar celelalte trei persoane aflate în microbuz au fost rănite.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje ale ambulanţei şi SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul era blocat pe ambele sensuri.

Tot în judeţul Cluj, pe DN1C, în comuna Jucu, traficul rutier era întrerupt din cauza tentativelor de a scoate un TIR din şanţul de pe marginea drumului, unde autotrenul a ajuns după ce ar fi derapat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici