Cluj: Focar de coronavirus la Spitalul Clujana: 5 medici şi 7 asistente s-au infectat

Un focar de COVID-19 a fost depistat la Spitalul Clujana din Cluj-Napoca, unde cinci medici şi şapte asistente au fost confirmaţi cu noul coronavirus, a informat luni Prefectura Cluj.

967 afișări
Imaginea articolului Cluj: Focar de coronavirus la Spitalul Clujana: 5 medici şi 7 asistente s-au infectat

Cluj: Focar de coronavirus la Spitalul Clujana: 5 medici şi 7 asistente s-au infectat

Sunt 12 angajaţi din rândul personalului medical pozitivi, 5 medici şi 7 asistente.

„Activitatea funcţionează în condiţii relativ normale, au preluat deja de sâmbătă primii pacienţi Covid. S- au luat toate măsurile necesare, ancheta epidemiologică în desfăşurare”, a spus prefectul Mircea Abrudean.

Potrivit acestuia, medicii şi asistentele infectaţi sunt de la terapie intensivă.

În cazul în care focarul se va extinde, vor fi aduşi specialişti din altă parte, a spus Abrudean. Deocamdată, în terapia intensivă funcţionează şase paturi din cele 17, cu angajaţi neinfectaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici