Cluj: Fostul prefect avea dovada expirată, este cercetat şi pentru conducere cu permis suspendat

Fostul prefect al judeţului Cluj Călin Platon, care a accidentat o femeie şi un copil pe o trecere de pietoni, a circulat cu maşina având expirată dovada înlocuitoare a permisului auto, astfel că Platon este cercetat şi pentru conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat.

524 afișări
Imaginea articolului Cluj: Fostul prefect avea dovada expirată, este cercetat şi pentru conducere cu permis suspendat

Cluj: Fostul prefect avea dovada expirată, este cercetat şi pentru conducere cu permis suspendat (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că dovada înlocuitoare a fost emisă în 5 august şi avea o valabilitate de 15 zile.

"În urma cercetărilor s-a constatat că Platon avea dovada expirată şi este cercetat şi pentru conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat. Dovada i-a fost eliberată în data de 5 august şi avea valabilitate 15 zile. Permisul de conducere i-a fost suspendat pentru depăşirea vitezei legale", a precizat Pop.

Platon avea permisul suspendat pentru 90 de zile.

Fostul prefect al judeţului Cluj Călin Platon, în prezent inspector guvernamental, a lovit cu maşina, vineri seară, o femeie şi copilul acesteia, care se aflau pe o trecere de pietoni dintr-un cartier din Cluj-Napoca, în urma accidentului cele două victime fiind transportate în stare gravă la spital.

"Accidentul a avut drept cauză neacordarea de prioritate pietonilor. Şoferul unui autoturism, Călin Gavril Platon, a lovit pe o trecerea de pietoni din cartierul Grigorescu o femeie de 32 de ani care traversa strada regulamentar împingând un cărucior în care se afla un copil de trei luni. Ambele victime au fost rănite grav şi au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor", declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj, Sorin Precup.

Şeful Clinicii de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, Ştefan Florian, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că micuţul a fost operat sâmbătă la unitatea medicală, intervenţia fiind una complexă.

"Băieţelul a fost adus, sâmbătă, la Clinica de Neurochirurgie, unde l-am operat. A fost o intervenţie complexă, traumatismele intracraniene sunt grave. Starea sa este extrem de gravă, şansele de supravieţuire sunt extrem de mici", a spus Florian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici