Cluj: Mandate de aducere pe numele a doi patroni de firme de închiriere a utilajelor - surse

Două mandate de aducere au fost emise, joi, de procurorii DIICOT, pe numele a doi patroni ai unor firme de închiriere de utilaje din Cluj-Napoca, în urma percheziţiilor din cadrul acţiunii privind traficul de utilaje furate din străinătate, susţin surse judiciare, citate de corespondentul MEDIAFAX.

28 afișări
Imaginea articolului Cluj: Mandate de aducere pe numele a doi patroni de firme de închiriere a utilajelor - surse

Cluj: Mandate de aducere pe numele a doi patroni de firme de închiriere a utilajelor - surse

Potrivit surselor citate, mandate de aducere au fost emise de DIICOT pe numele a două persoane, patroni ai unor firme de închiriere de utilaje din municipiu, una dintre aceste persoane fiind ridicată deja.

Aceleaşi surse afirmă că aceste două persoane vor fi duse la Baia Mare pentru audieri.

De asemenea, de la depozitul BS Group - firmă de demolări, vânzări şi închirieri utilaje - au fost ridicate mai multe acte, menţionează sursele citate.

Trei percheziţii au loc, joi, la un depozit şi la două firme din municipiul Cluj-Napoca în cadrul acţiunii privind traficul de utilaje care se desfăşoară în cinci judeţe, afirmă surse judiciare, citate de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, cele trei locaţii vizate sunt un depozit de utilaje şi două firme care închiriază astfel de utilaje.

La percheziţii, participă jandarmi şi reprezentanţi ai Brigăzii de Crimă Organizată Cluj.

Toate aceste locaţii sunt situate în Cluj-Napoca, iar percheziţiile continuă, la ora transmiterii acestei ştiri.

Peste 61 de percheziţii se derulează, joi dimineaţă, de la ora 6.00, în cinci judeţe ale ţării, respectiv Cluj, Vâlcea, Maramureş, Timiş şi Arad.

Cele mai multe descinderi ale forţelor de ordine au loc în zona Borşa - Vişeu, din judeţul Maramureş.

Acţiunea declanşată joi dimineaţă are ca scop destructurarea unei reţele suspectate că aducea în ţară utilaje industriale furate din străinătate şi le trafica în România la preţuri mult mai mici. Utilajele, în valoare de 100.000 - 150.000 de euro fiecare, erau vândute cu preţuri sub 50.000 de euro sau închiriate pe sume mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici