Cluj: Martora unui accident a fost luată cu forţa într-una din maşinile implicate

O tânără din Cluj, ai cărei părinţi au fost implicaţi într-un accident rutier, susţine că a fost luată cu forţa în celălalt autoturism implicat în evenimentul rutier, iar pentru eliberarea ei s-ar fi cerut 5.000 de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Cluj: Martora unui accident a fost luată cu forţa într-una din maşinile implicate

Cluj: Martora unui accident a fost luată cu forţa într-una din maşinile implicate

Potrivit unui comunicat de presă remis, duminică, MEDIAFAX, de Biroul de Presă al Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Cluj, în comuna clujenă Florestia avut loc, sâmbătă seara, un accident de circulaţie în care Ioan C., în vârstă de 57 de ani, din localitatea Luna, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe o bandă pe alta şi a intrat în coliziune cu o maşină înmatriculată în Ungaria, condusă de Jozsef B., de 47 de ani, din Budapesta.

"În urma incidentului, ocupanţii ambelor autoturisme au coborât din maşină, între ei iscându-se o neînţelegere privind plata daunei provocate autoturismului cetăţeanului maghiar. Ioan C. a urcat în autoturism, împreună cu soţia lui, Lucreţia C., şi a plecat în direcţia Postului de Poliţie Floreşti pentru constatarea daunei, fără ca fiica lor, Ioana Mihaela M., de 29 de ani, să mai urce în autoturism. Profitând de faptul că aceasta a rămas la faţa locului, cetăţeanul maghiar, care era însoţit de soţia sa, Eva B., de 30 de ani, din Bistriţa, şi socrul său, Bela M., de 59 de ani, au urcat-o pe tânără în maşina lor şi s-au îndreptat înspre Cluj-Napoca", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, Ioana Mihaiela M. l-a sunat pe tatăl ei şi i-a spus că pentru a o lăsa să coboare din autoturism, i s-a spus că trebuie să le fie viraţi într-un cont suma de 5.000 de euro.

Ioan C a sunat la Poliţie, dând semnalmentele autoturismului, iar un echipaj al Secţiei I Poliţie a oprit autoturismul înmatriculat în Ungaria.

Cei trei, Jozsef B., Eva B. şi Bela M., au fost duşi la sediul Postului de Poliţie Floreşti pentru cercetări. Poliţiştii au început urmărirea penală împotriva celor trei pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici