Cluj-Napoca: Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” şi Grădina Botanică, închise din cauza pandemiei

  • Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB), care administrează cele două obiective, a decis să suspende accesul publicului
  • Măsura a fost luată din cauza pandemiei
  • Totodată, numărul de vizitatori era extrem de restrâns, a comunicat UBB
168 afișări
Imaginea articolului Cluj-Napoca: Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” şi Grădina Botanică, închise din cauza pandemiei

Cluj-Napoca: Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” şi Grădina Botanică, închise din cauza pandemiei

Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca a decis suspendarea accesului publicului în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” şi în Grădina Botanică, ca măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Potrivit unui comunicat al UBB Cluj-Napoca transmis marţi, decizia vine şi pe fondul reducerii semnificative a activităţilor şi numărului de persoane prezente în ultima perioadă în spaţiile administrate de universitate.

„În contextul riscului de răspândire a infecţiei cu coronavirus SARS-COV-2 şi al hotărârilor şi recomandărilor privind măsurile de combatere a noului coronavirus, adoptate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, UBB a decis, marţi, suspendarea accesului publicului în Parcul Sportiv Universitar Iuliu Haţieganu, în Grădina Botanică Alexandru Borza, precum şi în celelalte centre de practică ale UBB. Decizia vine şi pe fondul reducerii semnificative a activităţilor şi numărului de persoane prezente în ultima perioadă în spaţiile administrate de UBB”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii UBB au subliniat că personalul care asigură paza, curăţenia şi întreţinerea îşi va desfăşura activitatea respectând toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 adoptate până în acest moment.

UBB a decis, în ultimele două săptămâni, pe lângă suspendarea temporară a cursurilor faţă în faţă, închiderea cantinelor universitare, suspendarea tuturor activităţilor care implică aglomerări de persoane în spaţiile închise ale universităţii şi a oprit toate deplasările externe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici