Cluj: Un autocar cu 11 persoane a luat foc între localităţile Vâlcele şi Mărtineşti. Nu există victime

Un autocar în care se aflau 11 persoane a luat foc, luni, în judeţul Cluj, pe DN 1, între localităţile Vâlcele şi Mărtineşti, pasagerii reuşind să se salveze la timp, însă autocarul a fost distrus aproape în totalitate până la sosirea pompierilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

124 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un autocar cu 11 persoane a luat foc între localităţile Vâlcele şi Mărtineşti. Nu există victime

Cluj: Un autocar cu 11 persoane a luat foc între localităţile Vâlcele şi Mărtineşti. Nu există victime (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, autocarul făcea o cursă regulată de transport persoane în momentul în care a luat foc.

"Autocarul în care se aflau zece pasageri şi şoferul se deplasa dinspre Mărtineşti spre Vâlcele. Nimeni nu a fost rănit, oamenii au reuşit să coboare înainte ca autocarul să fie cuprins de flăcări, deocamdată se fac cercetări pentru a se stabili din ce cauză a izbucnit focul", a declarat corespondentului MEDIAFAX, Carmen Jucan.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat pentru MEDIAFAX că la locul incendiului s-a deplasat o autospecială de stingere incendii de la Detaşamentul de Pompieri Turda, care a ajuns la locul intervenţiei în aproximativ zece minute de la apelul făcut la 112.

"De la noi s-a deplasat la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă, în momentul în care au ajuns acolo echipajele, autocarul era cuprins de flăcări şi a fost distrus în proporţie de 90 la sută", a precizat Biriş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici