Cluj: Un camion a intrat într-un cortegiu funerar (VIDEO)

Medicul coordonator de la Ambulanţă, Viorica Olteanu, a declarat că accidentul de la Negreni, judeţul Cluj, s-a soldat cu şase morţi şi şase răniţi.

2 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un camion a intrat într-un cortegiu funerar (VIDEO)

Cluj: Un camion a intrat într-un cortegiu funerar

Olteanu a declarat, marţi seara, pentru MEDIAFAX, că, potrivit ultimului bilanţ al accidentului, şase persoane au murit şi alte şase au fost rănite.

VIDEO

Conform aceleiaşi surse, patru răniţi au fost transportaţi la spitalul din Huedin, iar doi la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj.

Un camion încărcat cu piatră a intrat, marţi după-amiază, într-un cortegiu funerar care se deplasa pe DN1, în localitatea clujeană Negreni.

Potrivit şefului SPR Cluj, Alexandru Mureşan, accidentul s-a produs pentru că şoferul de pe camion nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi la cele meteo, în condiţiile în care la Cluj plouă. Astfel, potrivit sursei citate, şoferul a pierdut, într-o curbă uşoară, controlul volanului şi a intrat în cortegiul funerar, aflat pe partea sa de mers, respectiv dreapta.

Şoferul în vârstă de 55 de ani are permis de peste 30 de ani.

Acestuia i s-au recoltat probe biologice în urma cărora a rezultat că nu băuse. Şeful SPR Cluj a adăugat că şoferul are, de asemenea, toate vizitele medicale la zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici