Clujean beat, prins în timp ce făcea sex cu un căţel. Bărbatul este cercetat pentru rănirea sau schingiuirea animalelor

Un bărbat de 59 de ani dintr-o comună din judeţul Cluj este cercetat pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, după ce printr-un apel la 112 poliţiştii au fost alertaţi că acesta întreţine raporturi sexuale cu căţeluşa lui.

17396 afișări
Imaginea articolului Clujean beat, prins în timp ce făcea sex cu un căţel. Bărbatul este cercetat pentru rănirea sau schingiuirea animalelor

Sursa FOTO: Profimedia

Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii din comuna Luna au fost sesizaţi printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat întreţine raporturi sexuale cu căţeluşa pe care o deţine.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au identificat bărbatul în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna.

„A fost solicitat un echipaj medical la faţa locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi că nu necesită internare”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Căţeluşa a fost luată de reprezentanţii Poliţiei, ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi ai primăriei şi dusă într-un adăpost din Turda. Anchetatorii au cerut, printr-o ordonanţă, examinarea patrupedului.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru rănirea sau schingiuirea animalelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici