CMPB va dezbate schimbarea regulamentului de funcţionare a teraselor din Centrul Vechi

  • Consiliul General al Municipiului Bucureşti va dezbate săptămâna aceasta schimbarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a teraselor din Centrul Vechi.
  • Vor fi acordate mai multe facilităţi proprietarilor.
1946 afișări
Imaginea articolului CMPB va dezbate schimbarea regulamentului de funcţionare a teraselor din Centrul Vechi

CMPB va dezbate schimbarea regulamentului de funcţionare a teraselor din Centrul Vechi

Consiliul General al Municipiului Bucureşti va dezbate săptămâna aceasta schimbarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a teraselor din Centrul Vechi, astfel încât să fie acordate mai multe facilităţi proprietarilor. 

„În urma întâlnirilor şi consultărilor cu reprezentanţii mediului de afaceri din segmentul HORECA, puternic afectat de măsurile de restricţie impuse de pandemia Covid-19, Consiliul General al Municipiului Bucureşti va hotărî săptămâna aceasta schimbarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a teraselor în zonele protejate şi în perimetrul Centrului Istoric Bucureşti, aprobat prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, pentru acordarea mai multor facilităţi operatorilor HORECA ce deţin terase în Centrul Istoric al Bucureştiului”, se arată într-un comunicat al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali.

Conform acestuia, noile hotărâri vor permite operatorilor de terase accesul mai multor oameni, în condiţiile de siguranţă prevăzute de hotărâre.

Regulamentul de organizare şi funcţionare a teraselor în zonele protejate şi în perimetrul Centrului Istoric Bucureşti propus spre aprobare se modifică în sensul lărgirii perimetrului de avizare – pe întreaga lungime a faţadei spaţiului comercial deţinut, cu posibilitatea amplasării de terase la imobilele învecinate. De asemenea, prin noua Hotărâre a PMB se stipulează şi posibilitatea avizării teraselor pe străzile fără trotuare, se arată în comunicat.

„Prin noile hotărâri adoptate am simplificat o muncă birocratică inutilă şi am transparentizat activitatea de avizare a teraselor, astfel încât orice operator care se încadrează poate obţine foarte rapid avizele necesare. Păstrăm deschis dialogul cu mediul de afaceri şi vom continua să dezvoltăm măsuri care să le vină în sprijin, în această perioadă”, a declarat consilierul Sebastian Buşi, preşedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici