CNAIR: S-au ridicat restricţiile de circulaţie pe podul peste braţul Borcea

CNAIR anunţă că, începând de marţi, de la ora 12.00, au fost ridicate restricţiile de circulaţie pe podul peste braţul Borcea, situat pe Autostrada A2.

339 afișări
Imaginea articolului CNAIR: S-au ridicat restricţiile de circulaţie pe podul peste braţul Borcea

CNAIR: S-au ridicat restricţiile de circulaţie pe podul peste braţul Borcea

Conform CNAIR, circulaţia maşinilor pe sensul deplasare Constanţa – Bucureşti (calea II, km 147+015 – km 144+235) a fost închisă din 19 septembrie 2022, traficul desfăşurându-se deviat, în ambele direcţii, pe benzile destinate sensului Bucureşti - Constanţa (calea I).

Au foste executate lucrări de înlocuire a hidroizolaţiei şi a straturilor căii, înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor, înlocuire a parapetului pietonal şi direcţional, înlocuire a căii pe trotuare şi a dalelor de trotuar şi de reparaţii la dalele de conlucrare dintre grinzile de beton armat precomprimat.

Lucrările au fost suspendate pe perioada sezonului estival, pentru a nu îngreuna circulaţia turiştilor care se deplasau către staţiunile de pe litoralul Mării Negre.

Lucrările vor fi reluate în primăvara anului viitor în funcţie de condiţiile meteorologice, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici