Cod galben de ceaţă în cinci judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, cod galben de ceaţa pentru judeţele Braşov, Covasna, Harghita, Sibiu şi Mureş, avertizarea fiind valabilă până la ora 11.00.

696 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în cinci judeţe

Cod galben de ceaţă în cinci judeţe (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Arhiva Foto)

În zonele menţionate se va semnala ceaţă în zonele joase ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 metri, izolat sub 50 metri, existând condiţii de formare a poleiului

Poliţia Rutieră sfătuieşte şoferii să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici