COD GALBEN de ninsori şi vânt în ultimele două zile din an. HARTA zonelor afectate

Meteorologii au emis, joi, mai multe atenţionări meteorologice de cod galben de ninsori şi vânt puternic pentru mai multe zone ale ţării.

16595 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ninsori şi vânt în ultimele două zile din an. HARTA zonelor afectate

Atenţionare de vânt puternic şi polei în mai multe judeţe din ţară (Imagine: Octav Ganea/ Foto Mediafax)

Între 29 decembrie, ora 12 şi  30 decembrie, ora 23 vor avea loc intensificări susţinute ale vântului, conform ANM. În intervalul menţionat, în Dobrogea, estul Munteniei şi sudul Moldovei, vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze la rafală de 55...65 km/h. Îndeosebi pe litoral şi în zona de munte a judeţelor Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi Vrancea, temporar vor fi rafale de peste 70 km/h. 

De asemenea, un cod galben de ninsori viscolite va fi în vigoare în intervalul 30 decembrie, ora 08 şi 31 decembrie, ora 08. Astfel în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi, în cursul zilei de vineri, 30 decembrie şi în noaptea de vineri spre sâmbătă (30/31 decembrie) temporar va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă. Pe litoral, vor fi posibile precipitaţii mixte cu formare de polei, scrie în comunicatul trimis de ANM. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici