Cod galben pentru judeţele Botoşani, Galaţi, Suceava, Constanţa şi Tulcea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cod galben pentru judeţele Botoşani, Galaţi, Suceava, Constanţa şi Tulcea, valabilă sâmbătă şi duminică, din cauza ploilor abundente prognozate în aceste regiuni.

26 afișări
Imaginea articolului Cod galben pentru judeţele Botoşani, Galaţi, Suceava, Constanţa şi Tulcea

Cod galben pentru judeţele Botoşani, Galaţi, Suceava, Constanţa şi Tulcea

În intevalul 3 mai, ora 17.00 - 4 mai, ora 17.00, în regiunile din estul şi sud-estul ţării se vor înregistra ploi însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, izolat, căderi de grindină, potrivit atenţionării meteorologice de pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

"Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20, 25 de litri pe metru pătrat şi, pe arii restrânse, 35, 40 l/mp", potrivit ANM.

Probabilitatea ca fenomenele meteorologice menţionate să devină periculoase este mai mare în judeţele Botoşani, Galaţi, Suceava, Constanţa şi Tulcea, se arată în acelaşi document.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici