Cod galben şi portocaliu în mai multe judeţe, începând de vineri seară

Meteorologii au transmis, vineri, avertizări cod galben şi portocaliu pentru mai multe judeţe ale ţării, anunţând ploi în averse, descărcări electrice, furtuni şi posibile căderi de grindină.

3 afișări
Imaginea articolului Cod galben şi portocaliu în mai multe judeţe, începând de vineri seară

Cod galben şi portocaliu în mai multe judeţe, începând de vineri seară

Potrivit atenţionării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru cod galben, începând de vineri seară, până duminică dimineaţă, va ploua, mai ales în Banat, Crişana, Oltenia, Maramureş, în jumătatea de vest a Transilvaniei, precum şi la munte, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 25-30 l/mp.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări de vânt şi posibil căderi de grindină.

Atenţionarea cod portocaliu este valabilă pentru judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea, precum şi pentru zonele de deal şi de munte aferente judeţelor Alba şi Sibiu, unde cantităţile de apă vor depăşi local 50-60 l/mp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici