COD PORTOCALIU - Cum arată România după prima zi de ninsoare şi viscol - GALERIE FOTO

După prima zi cu avertizare cod portocaliu de ninsoare, întreaga ţară este acoperită de zăpadă. Ninsorile şi viscolul au afectat sute de localităţi, circulaţia rutieră fiind întreruptă pe mai mai multe drumuri naţionale şi judeţene. Premierul Emil Boc a anunţat că se va prelungi codul portocaliu şi după ora 18:00, din cauza condiţiilor meteo dificile.

917 afișări
Imaginea articolului COD PORTOCALIU - Cum arată România după prima zi de ninsoare şi viscol - GALERIE FOTO

Cod portocaliu Bucuresti (Imagine: Marius Dumbrava/Mediafax Foto))

Din cauza ninsorii abundente, mai multe cursele aeriene sunt anulate atât pentru destinaţii interne, cât şi pentru călătorii în afara ţării. Totodată, din cauza ninsorii viscolite şi pentru fluidizarea traficului feroviar, joi au fost anulate mai multe trenuri.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici