Cod portocaliu de VREME severă, în trei judeţe din ţară

Meteorologii au emis sâmbătă mai multe avertizări tip nowcasting cod portocaliu de ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelie şi grindină pentru localităţi din judeţele Vaslui, Galaţi şi Vrancea.

1803 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de VREME severă, în trei judeţe din ţară

Cod portocaliu de furtună şi grindină în trei judeţe din ţară

Până la ora 17.20, în mai multe localităţi din judeţele Vaslui şi Galaţi se anunţă grindină de dimensiuni medii, cantităţi de apă ce vor cumula în jur de 35...45 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului şi vijelie.

Sub o atenţionare similară, de cod portocaliu, se află şi câteva localităţi din judeţul Vrancea, însă până la ora 17.10.

Judeţele Constanţa şi Tulcea sunt până la ora 18.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale ce vor cumula 25...30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizări similare sunt în vigoare în localităţi din judeţele Braşov, Alba, Mureş, Sibiu, Cluj, Olt, Vâlcea şi Gorj până la ora 18.00, respectiv din Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Galaţi până la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici