Cod ROŞU de ninsoare şi polei în Irlanda. Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizare de călătorie

Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizări pentru românii care călătoresc în Irlanda, unde se anunţă un cod roşu de ninsoare şi polei valabil până joi, la orele 12:00.

693 afișări
Imaginea articolului Cod ROŞU de ninsoare şi polei în Irlanda. Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizare de călătorie

Cod ROŞU de ninsoare şi polei în Irlanda. MAE a emis avertizare de călătorie pentru românii care călătoresc în această ţară

Potrivit unui comunicat, codul roşu de ninsoare şi polei este valabil pentru regiunile Dublin, Kildare, Louth, Wicklow si Meath. Stratul de zăpadă ce se va depune peste suprafeţele îngheţate va depăşi grosimea de 10 cm. Pentru regiunile Carlow, Kilkenny, Laois, Longford, Wexford, Offaly, Westmeath, Cork, Tipperary şi Waterford se menţine codul portocaliu, tot până la aceeaşi dată şi oră.

Aeroportul Dublin a emis avertizări cu privire la posibile perturbări ale zborurilor şi se recomandă verificarea cu operatorul de transport a condiţiilor de efectuare a curselor aeriene planificate, precum şi a actualizărilor postate pe pagina de Internet.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Dublin: +35316681150; +35316674318; +35316674325, având la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Irlanda: +353864684351.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici