CODUL ETIC DIN EDUCAŢIE dezbătut la Gândul LIVE

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu şi Elvira Gheorghiţă, jurnalist Mediafax, au fost invitaţii emisiunii Gândul LIVE din această seară. Discuţia s-a concentrat pe subiectul Codului Etic din Educaţie şi, totodată, pe marginea platformei de dezbatere publică lansată de Mediafax.ro.

115 afișări
Imaginea articolului CODUL ETIC DIN EDUCAŢIE dezbătut la Gândul LIVE

CODUL ETIC DIN EDUCAŢIE dezbătut la Gândul LIVE

Mediafax.ro a lansat, luni, o platformă de dezbatere în care cititorii sunt invitaţi să se pronunţe asupra prevederilor propuse în proiectul de Cod Etic din Educaţie, principalele teme fiind legate de comportamentul profesorilor faţă de elevi, precum şi de combaterea corupţiei din şcoli.

Pe această platformă sunt supuse dezbaterii şi votului prevederi existente în proiectul elaborat de Ministerul Educaţiei care abordează teme diverse din activitatea cadrelor didactice precum responsabilitatea pe care acestea o au pentru siguranţa elevilor, comportamentul faţă de elevi, precum şi diferite aspecte privind combaterea corupţiei din şcoli. Cititorul poate accesa, la adresa www.mediafax.ro/dezbateri, fiecare prevedere ca să îşi prezinte acordul sau dezacordul, însoţit sau nu de argumente şi poate împărtăşi opinia prietenilor săi prin mai multe canale socia-media puse la dispoziţie.

Gândul LIVE a găzduit în această seară, de la ora 20:00, o discuţie pe marginea proiectului de Cod Etic din Educaţie, la care au participat Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei şi jurnalistul Mediafax Elvira Gheorghiţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici