Codul portocaliu de vânt puternic face victime. Două persoane au fost prinse sub copaci doborâţi de vijelie

O femeie din Craiova a ajuns, miercuri după-amiază, la spital, după ce a fost prinsă sub un copac doborât de vijelie.

2173 afișări
Imaginea articolului Codul portocaliu de vânt puternic face victime. Două persoane au fost prinse sub copaci doborâţi de vijelie

Victimă în urma Codului portocaliu de vânt puternic. O femeie a fost prinsă sub un copac doborât de vijelie

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, copacul a căzut peste femeie pe strada Doljului.

”E conştientă. Am înţeles că e posibil să aibă fracturi”, au spus reprezentanţii ISU Dolj.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei din Dolj au declarat că din primele informaţii reiese că pomul a fost doborât de vânt.

Femeia are 76 de ani şi este din Craiova.

Judeţul Dolj se află până la ora 19 sub cod portocaliu de vânt puternic.

Un bărbat din Târgu Mureş peste care a căzut un copac se află în stare gravă

Un bărbat a fost rănit grav, fiind în stare de inconştienţă, după ce a fost lovit, miercuri, de un copac care a căzut, în Târgu Mureş, municipiu aflat sub avertizare cod galben de ploi şi vânt.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul lovit de copac se află în stare de inconştienţă.

„Pentru degajarea copacului intervin 10 subofiţeri cu două autospeciale. Bărbatul lovit a fost preluat de SMURD”, potrivit mr. Cristian Virag.

Potrivit unor surse, acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral.

Nu se poate preciza cu exactitate la ora transmiterii acestei ştiri cauzele exacte pentru care a căzut copacul, însă cert este că în municipiu a bătut vântul cu putere.

Municipiul Târgu Mureş se află sub avertizare cod galben de vânt şi ploi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici