Video Coldea confirmă DISCUŢIA avută cu Adrian Sârbu. Manda: Coldea a spus că au existat mai multe discuţii

Florian Coldea, fostul adjunct al SRI, a confirmat joi, în timpul audierilor din Comisia de Control SRI, că a existat întâlnirea relatată de Adrian Sârbu, dar a negat că s-ar fi discutat despre condamnarea lui Dan Voiculescu.

1537 afișări

"A spus că au exista mai multe discuţii la care a participat şi domnul Sârbu, dar domnia sa a spus că nu a existat acea afirmaţie, era ceva de genul: “avem soluţii pentru Dan Voiculescu”, a afirmat Claudiu Manda, după audierea lui Florian Coldea.

Patronul MEDIAFAX, Adrian Sârbu, a fost audiat în comisia de Control SRI în data de 1 noiembrie 2017.

Ulterior, Claudiu Manda a declarat că Adrian Sârbu a relatat că a fost martor când fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a spus că are soluţie pentru Dan Voiculescu, înainte să se pronunţe instanţa.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Despre condamnarea lui Voiculescu, în urmă cu câteva luni, Sebastian Ghiţă spunea că aceasta a fost aranjată. Totodată, România TV a prezentat o înregistrare cu fostul preşedinte Traian Băsescu în care acesta vorbea despre mutarea Cameliei Bogdan, cea care a dat sentinţa, în locul magistratului Mustaţă, iar de întreaga situaţie ştia şi adjunctul SRI de la acea vreme, Florian Coldea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici