Colegă a asistentei din Zimnicea, care a intrat în comă după ce a ieşit din gardă: Muncim până la epuizare

O colegă a asistentei care a făcut accident vascular după ce a ieşit din gardă, la Spitalul din Zimnicea, a scris pe facebook faptul că programul este suprasolicitant şi se munceşte până la epuizare.

2871 afișări
Imaginea articolului Colegă a asistentei din Zimnicea, care a intrat în comă după ce a ieşit din gardă: Muncim până la epuizare

Colegă a asistentei din Zimnicea, care a intrat în comă după gardă: Muncim până la epuizare

O asistentă medicală din judeţul Teleorman a scris pe facebook faptul că personalul din Spitalul Zimnicea e suprasolicitat.Marinela Tănase lucrează de mai mult timp la Serviciul de Ambulanţă şi susţine că suprasolicitarea este principala „dramă” a celor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile spitaliceşti.

"Privim cum se fac nedreptăţi şi cum suntem neînteleşi si solicitati maxim în timpul gărzilor, pentru că suntem puţini, pentru că cei care-ar trebui sa ne înţeleagă nu ne iau în seamă, privim şi tăcem. Până când şi cu ce preţ? Şi-uite aşa asistăm neputincioşi cum o colegă de-a noastră, din spital, intră în comă în timpul turei de noapte. Până când mai băgăm capul sub nisip? Si pentru cine?

De câte ori am scris câte ceva am primit aprobare doar din partea câtorva oameni, prea puţini pentru a reuşi să facem lumină, prea puţini curajoşi şi demni. Să tăcem în continuare pe principiul: <dacă eu n-am păţit nimic, nu ma interesează>. Mi-e lehamite!

Fetele din spital se luptă cu cate 40 de bolnavi pe tură, nu mai vorbesc de UPU judeţean, noi ne zbatem cu câteva ambulanţe vechi şi terminate şi facem ture după ture să fie bine. Se ştie prea bine cu ce probleme se confruntă sistemul şi totuşi muncim, muncim până la epuizare. De ce?", a scris pe Facebook Marinela Tănase.

Postarea asistentei vine după ce în cursul nopţii de miercuri, o asistentă din spitalul Zimnicea a făcut atac vascular cerebral şi acum se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici