Colet suspect lângă Casa de Cultură din Constanţa. Ce au găsit pirotehniştii când l-au deschis

Poliţiştii şi pirotehniştii din Constanţa au intervenit, luni seara, în parcul din apropierea Casei de Cultură din oraş, unde a fost semnalată prezenţa unui colet suspect.

338 afișări
Imaginea articolului Colet suspect lângă Casa de Cultură din Constanţa. Ce au găsit pirotehniştii când l-au deschis

Colet suspect lângă Casa de Cultură din Constanţa: Pirotehniştii sunt în alertă

Potrivit poliţiştilor, apelul prin care a fost semnalată prezenţa coletului suspect a fost făcut în jurul orei 18.00.

La faţa locului au intervenit poliţişti, dar şi pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

Coletul suspect, un troler, se afla în parcul Casei de Cultură din Constanţa, acolo unde a fost amenajat un loc de joacă şi un patinoar, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În urma verificărilor efectuate, specialiştii au stabilit că în troler se aflau haine. Proprietarul acestuia este căutat acum de poliţişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
colet,
suspect,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici