Coloană de maşini de câţiva kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident

Circulaţia rutieră se desfăşorară cu dificultate, sâmbătă după-amiază, pe Drumul naţional 1, între Bucureşti şi Ploieşti, din cauza unui accident produs la intrarea în localitatea Săftica, accident în care au fost implicate mai multe autoturisme.

31 afișări
Imaginea articolului Coloană de maşini de câţiva kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident

Coloană de maşini de câţiva kilometri pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti din cauza unui accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

La locul accidentului, care s-a produs la intrarea dinspre Ploieşti în localitatea Săftica, se află mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, ale Ambulanţei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de maşini care se întind pe câte patru kilometri, circulaţia fiind îngreunată din cauză că unul dintre autoturismele implicate în accident, un Ford Mondeo, se află perpendicular pe linia dublă care desparte cele două sensuri de mers.

Un echipaj al Ambulanţei a preluat deja cel puţin un rănit, care se afla în Ford în momentul producerii accidentului, au declarat martori la acest accident.

La ora transmiterii ştirii, poliţiştii fac măsurători la locul producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici