Colonelul Marcel–Sorin Lucaciu a fost mandatat de Boc să preia conducerea IGSU

Colonelul Marcel–Sorin Lucaciu a fost împuternicit de premierul Emil Boc să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în locul lui Vladimir Secară, care şi–a depus recent actele de pensionare.

283 afișări
Imaginea articolului Colonelul Marcel–Sorin Lucaciu a fost mandatat de Boc să preia conducerea IGSU

Colonelul Marcel–Sorin Lucaciu a fost mandatat de Boc (Foto) să preia conducerea IGSU (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Instalarea lui Lucaciu la conducerea IGSU a fost reglementată prin decizie semnată, vineri, de premierul Emil Boc.

Marcel Lucaciu a lucrat anterior şi ca ataşat pentru afaceri interne-NATO în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, la Serviciul de Reprezentare Externă.

Şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Vladimir Secară, a declarat, în urmă cu două săptămâni, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus raportul de trecere în rezervă prin pensionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici