Comandantul marinarilor Mariupol este mort, potrivit Moscovei

Volodimir Baraniuk, comandantul celui de-al 36-lea batalion al Marinei, a fost găsit mort la Mariupol, potrivit lui Eduard Basurin, comandantul miliţiilor din republica pro-rusă Doneţk, fără a exista vreo confirmare din partea ucraineană.

2841 afișări
Imaginea articolului Comandantul marinarilor Mariupol este mort, potrivit Moscovei

Comandantul marinarilor Mariupol este mort, potrivit Moscovei

De această dată, îi revine Moscovei să anunţe o lovitură majoră pe frontul de la Mariupol. Volodimir Baraniuk, comandantul Brigăzii 36 Marine a Ucrainei, ar fi fost doborât.
Cadavrul său a fost găsit de miliţieni pro-ruşi care participau la asediu împreună cu forţele regulate ale Moscovei şi cu ceceni.

Potrivit comandantului adjunct al trupelor separatiste Doneţk, comandantul Eduard Basurin, a fost ucis în timpul unei încercări de a rupe asediul de a părăsi oraşul, în urmă cu aproximativ o săptămână.

„În noaptea dintre 11 şi 12 aprilie, un grup de soldaţi din Brigada 36 Marine s-au trezit separaţi de restul forţelor ucrainene şi au încercat o ieşire în afara fabricii Ilici, cealaltă oţelărie, adiacentă celei mai mari, Azovstal” a explicat Basurin. „Evadarea a fost împiedicată de forţele speciale ale Republicii Populare Doneţk”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici