Compania de Autostrăzi pune plasă de protecţie pe A1 contra animalelor

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) ar putea plăti opt milioane de lei pentru montarea de stâlpi şi plasă de gard de protecţie pe partea exterioară a benzilor de circulaţie de pe autostrada Bucureşti-Piteşti, pentru a preveni accesul animalelor şi persoanelor.

161 afișări
Imaginea articolului Compania de Autostrăzi pune plasă de protecţie pe A1 contra animalelor

Compania de Autostrăzi pune plasă de protecţie pe A1 contra animalelor

Proiectul va fi acordat printr-o licitaţie deschisă, va fi finanţat de la bugetul de stat, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic, se arată într-un anunţ al CNADNR.

Contractul se va desfăşura de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, estimat pentru luna noiembrie, şi până la sfârşitul anului, pentru 33 de kilometri şi ar putea fi prelungit până la sfârşitul lunii aprilie pentru alţi 65 de kilometri.

Valoarea estimată a contractului pentru acest an este de 2,78 milioane lei, iar cel de anul viitor ar putea avea o valoare de maxim 5,22 milioane lei.

Firmele interesate trebuie să fi avut o cifră medie de afaceri pe ultimii trei ani de cel puţin 16,01 milioane de lei, să depună o garanţie de 67.300 de lei şi o listă a principalelor lucrări din ultimii cinci ani. O altă cerinţă este ca firmele interesate să fi finalizat în ultimii cinci ani cel puţin un contract similar cu o valoare minimă de două milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici