Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti: 500 de taximetrişti îndeplinesc cerinţele pentru a prelua pasageri de pe Aeroportul Henri Coandă

Aproximativ 500 de taximetrişti îndeplinesc "toate condiţiile pentru a-şi desfăşura activitatea la Aeroportul Henri Coandă şi pot prelua pasageri fără nicio restricţie", informează, miercuri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

936 afișări
Imaginea articolului Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti: 500 de taximetrişti îndeplinesc cerinţele pentru a prelua pasageri de pe Aeroportul Henri Coandă

500 de taximetrişti îndeplinesc cerinţele pentru a prelua pasageri de pe Aeroportul Henri Coandă (Imagine: Mihai Dascalescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat, "începând cu data de 1 aprilie 2016, la Aeroportul Henri Coandă au acces doar autoturismele taxi care respectă toate normele legale şi ai căror şoferi au obţinut din partea instituţiilor abilitate ale statului toate autorizaţiile necesare pentru desfăşurarea în legalitate a activităţii în regim de taxi la aeroport".

"Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a informat, încă din luna iunie 2015, societăţile care deţin terminalele pentru comenzi taxi în Aeroportul Henri Coandă, cu privire la aplicarea acestor măsuri referitoare la desfăşurarea legală a activităţii de taximetrie la aeroport", se mai spune în comunicat.

Potrivit prevederilor legale pentru a primi legitimaţie de acces în aeroport autovehiculul taxi trebuie să aibă volumul portbagajului de 500 de litri. De asemenea se interzice accesul "şoferilor de taxi care au cazier judiciar "şi este obligatorie obţinerea unor avize ale instituţiilor statului (Poliţia Transporturi Aeriene, Poliţia de Frontieră).

"În acest moment, aproximativ 500 de taximetrişti au îndeplinit deja toate condiţiile pentru a-şi desfăşura activitatea la Aeroportul Henri Coandă şi pot prelua pasageri fără nicio restricţie", mai informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici