Concertul Celine Dion, din Bucureşti, reprogramat. Când va avea loc evenimentul

Concertul lui Celine Dion la Bucureşti, programat iniţial pe 29 iulie 2020, la Arena Naţională din Bucureşti şi amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, va fi reprogramat în contextul pandemiei de COVID-19. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023.

262 afișări
Imaginea articolului Concertul Celine Dion, din Bucureşti, reprogramat. Când va avea loc evenimentul

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, din pricina pandemiei de COVID-19 şi a restricţiilor curente asupra adunărilor publice, Celine Dion a fost nevoită să reprogrameze din nou datele turneului ei european, „Courage World Tour”.

„Siguranţa şi sănătatea publicului sunt prioritatea numărul unu pentru Celine Dion şi Concerts West/AEG Presents, astfel, o parte dintre datele iniţiale ale spectacolelor din a doua parte a turneului european, care au fost amânate pentru 2021 din pricina pandemiei, au fost reprogramate pentru 2023. Concertele iniţial planificate în această vară la Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, Bucureşti, Carhaix, Lucca şi Nyon vor avea loc în perioada mai-iulie 2023. Concertul de la Bucureşti a fost reprogramat pe 11 iunie 2023”, au transmis organizatorii.

„Eram foarte nerăbdătoare să vă întâlnesc pe toţi în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situaţiei mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroşi pentru spectacolele pe care le vom putea ţine în 2023 şi de abia aştept să vă văd în sfârşit!”, le-a transmis fanilor artista.

Biletele deja achiziţionate pentru concertul Celine Dion din 29 iulie 2020, precum şi cele cu data iniţială a reprogramării, respectiv 25 iulie 2021, îşi păstrează valabilitatea şi pot fi folosite pentru acces pe 11 iunie 2023.

„Ne pare extrem de rău că suntem nevoiţi să reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroşi că Bucureştiul se numără printre oraşele care vor putea în continuare să găzduiască spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm, dar respectând măsurile guvernamentale în vigoare – şi în timpuri de o asemenea incertitudine fără precedent – aceasta este acum singura noastră opţiune viabilă, pe care am fost nevoiţi să o acceptăm cu durere în suflet. Dorim să ne arătăm aprecierea faţă de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor şi să îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranţa că vom mai alina aşteptarea”, a declarat Laura Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului de la Bucureşti.

Conform comunicatului, pentru publicul care se află în imposibilitatea de a participa la concert în noua dată reprogramată, organizatorii pun la dispoziţie posibilităţile de preschimbare a biletului în voucher şi retur, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

„De la data prezentului anunţ (17 mai 2021), cumpărătorii de bilete care doresc preschimbarea biletelor în vouchere, au la dispoziţie 30 de zile calendaristice (până la 16 iunie 2021, inclusiv) pentru a-şi exprima opţiunea. (...) După expirarea celor 30 de zile de la data prezentului anunţ, adică începând cu 17 iunie 2021, biletul devine automat valabil pentru ediţia reprogramată a evenimentului, conform legislaţiei în vigoare. Ulterior, cei care vor trimite solicitările în termenul menţionat mai sus vor primi prin intermediul distribuitorului de bilete un voucher pentru contravaloarea biletului, ce va putea fi folosit pentru achiziţionarea biletelor pentru alte evenimente Emagic Live până la epuizarea termenului de 6 luni de zile de la data încetării perioadei de suspendare a dreptului de organizare a evenimentelor, conform prevederilor legale. În cazul în care voucherul nu este folosit pentru achizitionarea de produse sau servicii în termenul indicat – respectiv 6 luni de la data încetării perioadei de suspendare a dreptului de organizare – sumele reprezentând contravaloarea biletului vor fi rambursate în termen de 90 de zile calculat din noua dată (reprogramată) a evenimentului (respectiv din 11 iunie 2023)”, au mai transmis organizatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici