Concurs de idei de tratamente non-invazive pentru coloană, pentru studenţii la medicină

Studenţii medicinişti pot înscrie idei de tratamente non-invazive mai puţin popularizate pentru suferinţele coloanei vertebrale, în cadrul unui concurs derulat de o clinică privată în perioada 23 - 31 iulie, cele mai bune idei urmând a fi răsplătite cu premii între 1.000 şi 3.000 de lei.

173 afișări
Imaginea articolului Concurs de idei de tratamente non-invazive pentru coloană, pentru studenţii la medicină

Concurs de idei de tratamente non-invazive pentru coloană, pentru studenţii la medicină (Foto: Hepta)

"Studenţii de la facultăţile de medicină cu preocupări în domeniul patologiei coloanei vertebrale şi a tratamentelor neconvenţionale adresate acesteia sunt provocaţi la un concurs. Cele mai bune trei idei de metode de tratament vor fi răsplătite cu premii în valoare de 1.000 de lei, 2.000 de lei şi, respectiv, 3.000 de lei", potrivit organizatorilor concursului, Bio Ortoclinic din Bucureşti.

Metoda de tratament propusă trebuie să fie non-invazivă, fie că este vorba de fizio-kinetoterapie, de medicină tradiţională sau de alte metode inovative.

Studenţii sau echipele de studenţi pot participa printr-un proiect propriu, având ca punct de plecare noutăţi din literatura internaţională, la adresa temei, proiecte ce vor conţine idei inovative privind posibilitatea de contribuţie la dezvoltarea şi popularizarea acestor metode, adaptarea lor la specificul local, posibilităţi de implementare la nivel local prin politici de sănătate publică, eventual propuneri de teme de cercetare.

Concurenţii trebuie să-şi posteze ideea pe pagina de Facebook "Bio Ortoclinic Oficial", în cadrul unui material care să o descrie cât mai clar, în perioada 27 - 31 iulie şi să o promoveze încercând să atragă cât mai multe "Like"-uri în mod corect. Cele mai populare cinci - zece idei (numărul e şi în funcţie de nivelul de participare) vor fi desemnate, pe 3 august, să intre în finala concursului, urmând să fie jurizate de managerul clinicii organizatoare, de câte un reprezentant al Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din Romania (SSCR) şi Societăţii Studenţior în Medicină din Bucureşti (SSMB).

Desemnarea câştigătorilor va avea loc pe data de 5 august, iar premierea lor pe 10 august.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici