Condiţii stricte de admitere pentru viitorii poliţişti. Ce au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române

Cei care şi-au depus candidatura pentru a deveni poliţişti vor putea participa la examen doar dacă sunt vaccinaţi, testaţi sau trecuţi prin boală, au anunţat, miercuri seara, reprezentanţii Poliţiei Române.

5103 afișări
Imaginea articolului Condiţii stricte de admitere pentru viitorii poliţişti. Ce au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române

Sursa foto: Mediafaxfoto

Candidaţii validaţi în cadrul concursurilor organizate de Poliţia Română vor participa la examene doar respectând condiţiile stricte.

„La toate concursurile organizate de Poliţia Română, în această perioadă, vor putea participa exclusiv candidaţii care sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; candidaţii care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2; candidaţii care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore; candidaţii care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Termenele se calculează la data susţinerii probei de concurs.

La accesul candidaţilor la probă, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, pe baza unui document scris pe care îl vor avea asupra lor, în copie, respectiv certificatul verde digital COVID-19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaţilor care nu fac dovada că se află într-una din descrise nu vor avea acces la probe şi procedura de concurs pentru aceştia va înceta.

Pe toată durata prezenţei în locul desfăşurării probei masca de protecţie este obligatorie, astfel încât să acopere nasul şi gura.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici