Conducere interimară la Serviciul Permise Auto Argeş

Direcţia Naţională Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Auto a desemnat un comisar care să coordoneze interimar activitatea Serviciului Permise Auto Argeş, după arestarea şefului serviciului, comisarul şef Codruţ Gheorghe Vlăşceanu, pentru fapte de corupţie.

152 afișări
Imaginea articolului Conducere interimară la Serviciul Permise Auto Argeş

Conducere interimară la Serviciul Permise Auto Argeş

"Domnwww.mediafax.ro/justitie/instanta-a-arestat-17-persoane-in-cazul-privind-obtinerea-frauduloasa-de-permise-auto.htmlul comisar Marian Stancu, lucrător în cadrul serviciului, va asigura interimatul conducerii acestui serviciu care astăzi (n.r. - luni) şi-a reluat parţial activitatea, deocamdată doar la ghişeul de înmatriculări şi numai cu primirea actelor, nu şi cu eliberarea lor. Detalii în ceea ce priveşte ancheta, detalii despre ea în momentul începerii nu am cunoscut şi nu cunosc nici în acest moment, dar situaţia în general o cunoşteam. În ceea ce mă priveşte eu am avut o relaţie distanţă faţă de salariaţii acestui serviciu şi nu din vina mea şi trebuie să constat că de când sunt prefect comunicarea cu acest serviciu a fost deficitară. Timp de 1 an de zile conducerea serviciului nu mi-a dat nici un telefon şi nici nu a venit vreodată la mine la birou dar nici eu nu am fost vreodată în acel sediu", a declarat Ion Popa, prefectul judeţului Argeş.

Acesta a adăugat că singura informaţie pe care a avut-o despre declanşarea acţiunilor de vineri a fost un telefon pe care l-a primit la ora 6.00 din partea reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) pentru a desemna un director din cadrul Prefecturii care să asiste la percheziţiile ce au urmat.

"Continuarea o cunoaşteţi şi dumneavoastră", a conchis prefectul Ion Popa.

Popa a mai spus că dintre cele 20 de persoane reţinute de DGA, doar cinci sunt din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Auto, trei ofiţeri - Codruţ Gheorghe Vlăşceanu, şef al serviciului, Vasile Voinea şi Daniel Zidaru, un subofiţer - Aurelian Rădoi, agent de poliţie în cadrul SPCRPCIV Argeş şi un lucrător - Daniel Paul Mandu, inginer de sistem în cadrul instituţiei.

Activitatea Serviciului de Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Argeş a fost reluată, luni, la ora 9.00, doar la Biroul de Înmatriculări, în timp ce la celelalte compartimente activitatea este în continuare suspendată, după arestarea a 17 angajaţi, pentru fapte de corupţie.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, arestarea a 17 persoane implicate în scandalul privind obţinerea frauduloasă de permise auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici