Conducerea ANSVSA va cere CE prelungirea perioade de tranziţie pentru îmbunătăţirea laptelui crud

Preşedintele ANSVSA, Marian Zlotea, a promis, miercuri, într-o întâlnire cu reprezentanţii crescătorilor de bovine, că va întreprinde toate demersurile către Comisia Europeană, pentru a obţine prelungirea perioadei de tranziţie pentru îmbunătăţirea calităţii laptelui crud, informează instituţia.

5 afișări

Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a promis crescătorilor de bovine că va întreprinde toate demersurile către Comisia Europeană, pentru a obţine prelungirea perioadei de tranziţie pentru îmbunătăţirea calităţii laptelui crud şi alinierea la cerinţele europene, după data de 31 decembrie 2009.

În întâlnirea de miercuri, Marian Zlotea a propus ca un reprezentant desemnat din partea FCBR, să fie membru al Consiliului consultativ al ANSVSA, în vederea dezvoltării relaţiilor de colaborare, persoana desemnată fiind vicepreşedintele Victor Chivu, care va participa în 7 aprilie la prima şedinţă a Consiliului.

De asemenea, reprezentanţii FCBR au apreciat propunerea ANSVSA de eliminarea a unor tarife, în special a celor care le afectau în mod direct activitatea şi care prin dispariţia lor, le va înlesni munca şi le va reduce cheltuielile şi şi-au manifestat disponibilitatea de a sprijini realizarea şi de a pune în practică acţiunile prevăzute în Programul Strategic pentru anul 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici