Confesiunea lui Mbappé: Mi-e dor de lucrurile mărunte, cum ar fi să cumpăr pâine

Supercampionul francez a spus că banii nu sunt totul în viaţă, într-un interviu pentru France TV.

944 afișări
Imaginea articolului Confesiunea lui Mbappé: Mi-e dor de lucrurile mărunte, cum ar fi să cumpăr pâine

Confesiunea lui Mbappé: Mi-e dor de lucrurile mărunte, cum ar fi să cumpăr pâine

Supercampionul francez a spus că banii nu sunt totul în viaţă, într-un interviu pentru France TV. Deşi este un star mondial, în centrul atenţiei mass-media pentru fiecare gol, câştigă sute de milioane de euro, Kylian Mbappé ar da totul ca să redescopere spontaneitatea vieţii din trecut şi să poată merge să cumpere chiar fie şi doar o baghetă, ca toţi ceilalţi.

Fotbalistul de la PSG s-a confesat într-un reportaj de televiziune France TV, unde mama sa, Fayza Amari, care îi gestionează cariera, explică cum l-a făcut pe fiul ei să aloce 30% din câştigurile sale asociaţiei cu acelaşi nume prin care reuşeşte să dezvolte iniţiative sociale.

„La început i-am cerut jumătate. Dar am discutat şi am coborât la 30%. Pentru mai puţin nu aş fi făcut. De fapt, m-aş fi retras, făcând ca toţi ceilalţi, mergând în Maldive”, dezvăluie Amari.

În cele din urmă, mama şi fiul au ajuns la un „pact de mai multe milioane de euro” care permit Asociaţiei Inspired By Kylian Mbappé să dezvolte şi să sprijine, de exemplu, 98 de fete şi băieţi din suburbiile pariziene până la maturitate.

Sau pentru a renova o şcoală şi un centru pentru surdo-muţi în Camerun, ţara de origine a părintelui Wilfrid, fără a uita şi alte iniţiative din suburbiile Parisului.

Dacă mama Fayza spune că este „mândră de fiul ei”, Mbappé şi-ar dori să stea departe de lumina reflectoarelor: „Am pierdut spontaneitatea fiinţei umane. Aş plăti să fac din nou acele lucruri mărunte care nu par să conteze, cum ar fi să mă duc să mănânc în linişte într-o braserie, să ies cu prietenii, să fac o petrecere. Nu-mi mai amintesc când am fost la brutărie să-mi cumpăr o baghetă”. 

Pe scurt, vedetei mondiale îi lipseşte viaţa de zi cu zi, acaparată de publicitate: „Dacă mi-aş putea schimba aspectul timp de 48 de ore, le-aş petrece pe toate afară. În prezent, fiecare mişcare a mea trebuie neapărat să fie planificată”. Preţul plătit pentru a fi Kylian Mbappé.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici