Conflict între angajaţii unei terase din Vama Veche şi mai mulţi tineri, fiind folosit un pistol

Jandarmii au intervenit, sâmbătă dimineaţă, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între angajaţii unei terase din staţiunea Vama Veche şi mai mulţi tineri, în timpul scandalului fiind folosit un pistol cu bile fără însă ca vreo persoană să fie rănită.

329 afișări
Imaginea articolului Conflict între angajaţii unei terase din Vama Veche şi mai mulţi tineri, fiind folosit un pistol

Conflict între angajaţii unei terase din Vama Veche şi mai mulţi tineri, fiind folosit un pistol (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, echipajul de intervenţie, aflat în serviciul de patrulare în staţiunea Vama Veche a fost solicitat sâmbătă, în jurul orei 5.00, să intervină pentru aplanarea unui scandal în care a fost folosit un pistol.

Jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat că între angajaţii unei terase din Vama Veche şi mai mulţi tineri izbucnise un conflict. Astfel, tinerii au vrut să ia o bancă din lemn de la terasa respectivă, iar un angajat al barului a folosit un pistol cu bile, trăgând un foc în plan vertical.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Conform poliţiştilor, angajatul terasei deţinea arma în mod legal.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici