Conflictul în trafic din Mangalia. Bărbaţii care au agresat poliţistul aflat în timpul liber, reţinuţi

Cei patru bărbaţi care au agresat un poliţist, în Mangalia, în urma unui conflict în trafic, au fost reţinuţi, luni, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2471 afișări
Imaginea articolului Conflictul în trafic din Mangalia. Bărbaţii care au agresat poliţistul aflat în timpul liber, reţinuţi

Conflictul în trafic din Mangalia. Bărbaţii care au agresat poliţistul aflat în timpul liber, reţinuţi

Potrivit poliţiştilor, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 51 de ani, implicaţi într-un conflict care a avut loc pe o stradă din municipiul Mangalia, în care un poliţist a fost lovit, au fost reţinuţi, luni, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Constanţa.

Aceştia vor fi prezentaţi, marţi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conflictul spontan a izbucnit sâmbătă între patru persoane, pe o stradă din municipiul Mangalia, pe fondul unui schimb de replici, în trafic, fiind implicat şi un poliţist din cadrul IPJ Constanţa, în vârstă de 38 de ani, care era în timpul liber.

Scandalul ar fi pornit după o şicanare în trafic, în care a fost implicat poliţistul şi doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism. Ulterior, acestora din urmă li s-au alăturat alţii doi, aflaţi în zonă, care îi cunoaşteau pe agresori.

Cearta a degenerat în îmbrânceli, iar poliţistul a fost lovit. El a ajuns la spital, unde a rămas internat sâmbătă noaptea.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici