Consilierii PDL aşteaptă decizia BPN al partidului pentru a demisiona din CGMB

Consilierii PDL aşteaptă decizia BPN al partidului pentru a demisiona din CGMB, deşi liderul interimar al organizaţiei PDL Bucureşti, Adriean Videanu, anunţa duminică, într-o conferinţă de presă, că demisiile intră în vigoare de luni.

134 afișări
Imaginea articolului Consilierii PDL aşteaptă decizia BPN al partidului pentru a demisiona din CGMB

Consilierii PDL aşteaptă decizia BPN al partidului pentru a demisiona din CGMB

Organizaţia PDL Bucureşti precizează, într-un comunicat remis luni agenţiei MEDIAFAX, că aşteaptă hotărârea Biroului Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal privind punerea în aplicare a deciziei consilierilor PDL de a demisiona din Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

PDL Bucureşti menţionează totodată că a demarat campania de strângere de semnături pentru demiterea lui Sorin Oprescu din funcţia de primar general al Capitalei.

"Pentru PDL Bucureşti prioritare sunt problemele grave ale bucureştenilor care, de 6 ani, sub mandatele lui Sorin Oprescu, au fost ignorate şi dispreţuite complet de către primarul general şi de toată adminstraţia USL din Capitală. Primul pas spre rezolvarea problemelor bucureştenilor şi pentru revenirea Bucureştiului în rândul capitalelor europene este demiterea exponentului USL din fruntea Capitalei", se mai arată în comunicat.

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii acestui partid demisionează din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, el argumentând că PDL nu doreşte "să mai gireze incompetenţa administrativă" la nivelul Capitalei.

"În momentul de faţă, PDL nu mai este dispus sub nicio formă să gireze incompetenţa administrativă a domnului Sorin Oprescu, motiv pentru care, de mâine (luni - n.r.), PDL părăseşte Consiliul General. Toţi consilierii generali ai PDL îşi vor da demisia din CGMB, astfel încât să nu mai girăm incompetenţa administrativă la nivelul Bucureştiului. (...) E forma noastră de protest la incapacitatea administrativă, este inadmisibil pentru Bucureşti, după 6 ani, să nu vii să propui un proiect Consiliului General", a susţinut Videanu.

Următoarea şedinţă a BPN al PDL este programată pentru vineri, 13 septembrie, la Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici