Consilierul local liberal implicat în incidentul de la Mogoşoaia a demisionat din PNL

Consilierul local PNL Valentin Ene, implicat în incidentul de la Mogoşoaia, a demisionat din PNL şi din funcţia de consilier local.

387 afișări
Imaginea articolului Consilierul local liberal implicat în incidentul de la Mogoşoaia a demisionat din PNL

Consilierul local liberal implicat în incidentul de la Mogoşoaia a demisionat din PNL

Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că Valentin Ene, consilierul local PNL implicat în incidentul de la Mogoşoaia, a demisionat din PNL şi din funcţia de consilier local.

De asemenea, şi Dinu Gheorghe a demisionat, sâmbătă, din PMP.

PNL Ilfov l-a suspendat deja pe Valentin Ene din toate funcţiile de conducere avute în partid, după ce a agresat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici.

„Partidul Naţional Liberal, prin filiala Ilfov pe care o conduc, condamnă ferm orice formă de violenţă, iar valorile şi principiile liberale sunt esenţiale pentru orice membru al echipei noastre. Ca urmare a evenimentului de ieri (joi -n.r.), domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei. PNL Ilfov se delimitează de acest tip de comportament şi susţinem că violenţa de orice fel niciodată nu va aduce beneficii celor care au crezut în noi şi ne-au mandatat să îi reprezentăm”, a transmis liderul PNL Ilfov, Hubert Thuma.

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoşoaia, afirma că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP).

„Şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei.

„Violenţa politică promovată de AUR e preluată de PNL şi PMP”, a reacţionat Cioloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici