Constanţa: Accident cu şapte maşini avariate, provocat de un tânăr de 15 ani care a furat maşina părinţilor

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din Constanţa, a provocat un acident rutier în care a lovit şapte autoturisme după ce a condus maşina părinţilor, pe care o luase fără ştirea acestora pentru a merge în club să se distreze.

425 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Accident cu şapte maşini avariate, provocat de un tânăr de 15 ani care a furat maşina părinţilor

Constanţa: Accident cu şapte maşini avariate, provocat de un tânăr de 15 ani care a furat maşina părinţilor (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe strada Muncel din municipiul Constanţa, dar adolescentul luase maşina părinţilor încă de duminică noaptea pentru a merge să se distreze într-un club.

După ce a provocat accidentul, el le-a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului că duminică seară nu a condus el maşina, la volan aflându-se un prieten, dar luni dimineaţă, după ce a consumat etnobotanice în clubul respectiv, s-a urcat la volanul autoturismului părinţilor.

Lucrătorii SPR spun că adolescentul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde i-au fost recoltate probe biologice, iar primele rezultate arată că că băiatul nu consumase alcool şi nici plante etnobotanice. De asemenea, potrivit surselor citate, adolescentul este un copil problemă, care a mai avut şi în trecut probleme cu legea, fugind de mai multe ori de acasă după ce furase banii sau bunurilor părinţilor. De altfel, luni dimineaţă, până la producerea accidentului, tatăl băiatului anunţase maşina ca fiind furată.

Fiind minor, el nu poate fi tras la răspundere pentru fapta sa, în acest caz pagubele produse urmând să fie achitate de către asiguratorul autoturismului, urmând ca acesta să se îndrepte apoi în civil împotriva părinţilor săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici