Constanţa: Aeroportul Kogălniceanu, închis. 178 de persoane blocate în maşini înzăpezite

Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Contanţa a fost închis, ca urmare a viscolului. De asemenea, la ora 17.30, 178 de persoane erau blocate în maşini înzăpezite în diverse zone ale judeţului.

237 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Aeroportul Kogălniceanu, închis. 178 de persoane blocate în maşini înzăpezite

Constanţa: Aeroportul Kogălniceanu, închis. 178 de persoane blocate în maşini înzăpezite

Autorităţile din Constanţa au anunţat că au fost redeschise circulaţiei publice DN38 Agigea-Topraisar şi DN39E Cumpăna.

De asemenea, au fost deszăpezite 3 microbuze şi 31 autoturisme, cu un total de 63 persoane, dar sunt în continuare blocate şi se lucrează pentru deszăpezire 44 autoturisme, 2 microbuze, un autocar şi o cisternă, cu un total de 178 de persoane.

65 localităţi din judeţ sunt fără alimentare cu energie electrică, iar 45 sunt fără alimentare cu apă.

Pe drumurile din judeţ se intervine cu 100 de utilaje RAJDP şi CNAIR, iar peste 300 de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor negative produse de codul roşu.

Nu au fost înregistrate victime, anunţă ISU Constanţa.

Aeroportul Mihail Kogălniceanu a fost închis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroport,
blocate,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici